Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Zomerzeilen met Sailforce

Tijdens de zomerperiode 2021 (van 12 juli t/m 29 augustus) varen we iedere dinsdag, woensdag en donderdag uit om 14:00 u, en op vrijdag en zaterdag kun je om 20:00 u. de ondergaande zon tegemoet zeilen. De tijdsduur is 2 uur en zeilervaring is niet nodig. 


Prijs € 37,50 p.p. en kinderen tot 12 jaar € 27,50, inclusief gratis drankje aan boord.


Schipper Marco neemt je mee op de Oosterschelde op een modern kajuitzeiljacht. Ervaar zelf zeilen, sturen en natuurlijk ook de prachtige natuur om je heen. Actief meehelpen of relaxed genieten, het kan en mag allemaal aan boord bij SailForce!

Meld je aan voor een plaats aan boord. Wanneer jouw gewenste datum niet meer beschikbaar is, bel of mail gerust. We kunnen altijd een exclusieve zeiltocht voor je inplannen. In verband met COVID-19 kan het aantal plaatsen aan boord beperkt zijn afhankelijk van de RIVM.


Wil je op een andere datum of tijd zeilen? Of met meer dan 5 tegelijk personen boeken? (bij 1 huishouden), kies dan voor een exclusieve zeilcharter met schipper. Je profiteert dan in deze periode profiteren van onze zomerkorting! Je huurt ons zeiljacht exclusief voor jouw groep tegen een vaste prijs. Catering kun je zelf meenemen, of wij verzorgen dat helemaal voor jou.

Beleef een exclusieve zeiltocht van 2 uur in deze periode voor slechts € 295,- inclusief BTW. Interesse?
Neem contact met ons op of boek online via deze link en jouw uitstapje is snel geregeld!


vertrek 14:00 - 16.00 uur Binnenhaven 16, 4424 BN Wemeldinge

Datum en tijd:

    Kosten: prijs p.p. € 37,50 met gratis drankje

    Inlichtingen: www.sailforce.nl / 06 51215575

    Organisatie: Sailforce

    Aanmelden: Ja, via www.zeilenzeeland.nl

    Terug naar overzicht