Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Zeekajakvaren langs Noord-Beveland

Strandhoekweg Kamperland

We starten op een nostalgisch klein strandje dicht bij de Oosterscheldekering en peddelen met de vloed naar het oosten. Na circa anderhalf uur varen langs de dijk van Noord Beveland zoeken we een strandje om te pauzeren en te wachten tot het getij keert en ons 'terugbrengt' naar het beginpunt. Een schitterende tocht voor wie eens op de Oosterschelde wil varen en Noord Beveland van het water wil zien. Het is totaal 2,5 uur varen (ca. 5uur: incl. pauzeren, voor- en nabereiding). Neem zelf eten/drinken mee.


Trefpunt: Parkeerplaats einde Strandhoekweg, Kamperland


Kamperland

Datum en tijd:

    Kosten: € 89,00 Graag overmaken op NL32TRIO0784841012. Bij annulering door Outdoor Inspiration vanwege slechte weersomstandigheden of te weinig deelnemers, wordt het bedrag teruggestort. Bij afzegging van deelname binnen 24 uur voor aanvang, wordt 50% van de kostprijs in rekening gebracht. Za 02 sept. is er ivm de Oosterscheldeweek een gereduceerd tarief van € 55,-- met soep.

    Inlichtingen: Guido Krijger info@outdoorinspiration.nl Tel.nr. 06 20 52 63 80 www.outdoorinspiration.nl NB: Laat naam, tel. en email achter

    Organisatie: Outdoor Inspiration

    Aanmelden: Ja, liefst per mail

    Terug naar overzicht