Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Zeehondensafari vanuit Wolphaartsdijk/Kortgene

Schelphoek 3 Wolphaartsdijk

Zeehondensafari naar de Oosterschelde vanuit Wolphaartsdijk of Kortgene. Verken Nationaal Park Oosterschelde met de MS Butskop. Een klein en gezellig schip met ruimte voor 12 passagiers. Tijdens deze vaartocht passeren we twee maal (uitgaand en inkomend) de Zandkreeksluis. Hier ervaar je het verschil in waterstand tussen het Veerse Meer en de Oosterschelde. Al een hele ervaring op zich. Onderweg een verscheidenheid aan vogels, een speurtocht naar de zeehonden en met wat geluk ook bruinvissen spelend in de golven.

Optioneel: In Yerseke volgt een culinaire stop waarbij de smaakpapillen geprikkeld kunnen worden. In de Oesterij volgt uitleg over de oesterputten en het kweken van oesters en mosselen. Aansluitend kunnen er, onder het genot van een glaasje wijn, verschillende oesters geproefd worden.


Vertrek en aankomst Wolphaartsdijk.

 

Totaal aantal vaaruren: 4 resp. 7 


Vertrektijden zijn vanaf Wolphaardsdijk aangegeven. Opstap Kortgene 15 min. later.

Datum en tijd:

    Kosten: € 35,00 p.p. (met Zeelandpas € 26,25 p.p.) de 4-uurs tocht. € 45,00 p.p. (met Zeelandpas € 26,25 p.p.) de 7-uurs tocht. Bij windkracht vanaf 5 Bft wordt er niet gevaren. Afvaart bij minimaal 6 volwassenen.

    Inlichtingen: Fairway Marine & Management Services Dirk van Staveren www.fairwaymaritiem.nl 06-51983230 info@fairwaymaritiem.nl

    Organisatie: Fairway Maritiem BV

    Aanmelden: Ja, minimaal 2 dagen vantevoren via 06-51983230

    Terug naar overzicht