Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Zeehondensafari vanuit Wolphaartsdijk of Kortgene met (optioneel)tussenstop in Yerseke

Zeehondensafari naar de Oosterschelde vanuit Wolphaartsdijk of Kortgene. Verken Nationaal Park Oosterschelde met de MS Butskop. Een klein en gezellig schip met ruimte voor 12 passagiers. Tijdens deze vaartocht passeren we twee maal (uitgaand en inkomend) de Zandkreeksluis. Hier ervaar je het verschil in waterstand tussen het Veerse Meer en de Oosterschelde. Al een hele ervaring op zich. Onderweg een verscheidenheid aan vogels, een speurtocht naar de zeehonden en met wat geluk ook bruinvissen spelend in de golven.


In (Optioneel) Yerseke volgt een culinaire stop waarbij de smaakpapillen geprikkeld kunnen worden. In de Oesterij volgt uitleg over de oesterputten en het kweken van oesters en mosselen . Aansluitend kunnen er, onder het genot van een glaasje wijn, verschillende oesters geproefd worden.


Vertrek en aankomst Wolphaartsdijk

 

Totaal aantal vaaruren: 4 resp. 7


Vertrektijden zijn vanaf Wolphaardsdijk aangegeven. Opstap Kortgene 15 min. later.

Datum en tijd:

  • vr 13 sep 2019, 08:15 uur
  • za 14 sep 2019, 08:48 uur

Kosten: Alleen Zeehondensafari: € 35,00 p.p. (met Zeelandpas € 26,25 p.p.) Inclusief bezoek aan Yerseke (vaartijd 7 uur) € 45,00 p.p. (met Zeelandpas € 33,75 p.p.) exclusief kosten proeverij. Bij windkracht vanaf 5 Bft wordt er niet gevaren. Afvaart bij minimaal 6 volwassenen.

Inlichtingen: Fairway Marine & Management Services Dirk van Staveren www.fairwaymaritiem.nl 06-51983230

Organisatie: Fairway Marine & Management Services BV

Aanmelden: Ja, minimaal 2 dagen van te voren via 06-51983230

Terug naar overzicht