Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Zeehondensafari vanuit Sint-Annaland

Deze vaartocht wordt met beide schepen gevaren, bent u rolstoel afhankelijk, graag telefonisch reserveren. Rollators en kinderwagens geen probleem.

 

Parkeren

Het is verstandig tijdig naar Sint-Annaland te komen, parkeren is gratis bij de boot. De boot is 30 minuten voor afvaart geopend. U mag alleen Parkeren in de parkeervakken. Zijn deze vol, is er op slechts 100 meter afstand naast Boulevard Mariteam een groot parkeerterrein. Ook hier mag u gratis parkeren.

Inschepen

De boot vertrekt op tijd. Indien u 5 minuten voor afvaart niet aanwezig bent, behouden wij het recht de door u gereserveerde tickets aan wachtende gasten aan te bieden. U kunt in de boot betalen, we hebben geen kassa aan de wal. Het is aan boord mogelijk met pinpas te betalen, een creditcard kunnen wij niet accepteren. De pin apparatuur werkt via een mobiele verbinding, die op het water niet altijd goed is. Wilt u iets nuttigen aan boord, adviseren wij u contanten mee te nemen, vlak bij de boot, naast de Jumbo is er een geldautomaat.

Mindervaliden

Bent u rolstoel afhankelijk, gelieve telefonisch te reserveren, op deze vaartocht wordt afwisselend met beide schepen gevaren. Wij kunnen u adviseren welke tocht voor u geschikt is. Gasten met rollator is geen probleem.

De Vaartocht:

We vertrekken vanuit St-Annaland, en varen via de Krabbenkreek het nationaal park de Oosterschelde op. Deze vaartocht zal gegidst worden door de kapitein. De kapitein heeft een cursus Gastheerschap Oosterschelde gevolgd. De Krabbenkreek is een schitterend natuurgebied waar bij eb, de schorren en slikken droog vallen. Dit gebied wordt gezien als een wegrestaurant voor vele vogels. Regelmatig wordt hier ook de lepelaar gesignaleerd.

Bruinvissen (Nederlandse Dolfijn)

Door de stroming van de Oosterschelde zijn er diepe putten ontstaan onder het wateroppervlak, in deze diepe putten zien we regelmatig vinnetjes van Bruinvissen boven komen   (Nederlandse Dolfijn)

 

De Zeelandbrug

We varen niet onder de Zeelandbrug door, maar we zien hem wel heel mooi liggen. De Zeelandbrug was ooit de langste brug van Europa, deze is ruim 5 km lang. Een kopie van deze brug is 7 km lang en ligt in Denemarken.

 

De Zeehonden

Bij de  zandbank waar we de zeehonden kunnen zien, vragen we gepaste stilte, zodat we ze op ongeveer 50 meter kunnen naderen.  Te veel geluid veroorzaakt onrust bij de groep zeehonden.

Aan boord zijn 25 verrekijkers beschikbaar, dit is een extra service, ze zijn niet vooraf te reserveren. U kunt de zeehonden zonder verrekijker goed zien, Wilt u zeker zijn van een verrekijker, is het verstandig zelf een exemplaar mee te nemen. Zeehonden kunnen we niet garanderen, maar uit ervaring weten we dat we in 98% van de vaartochten zeehonden zien.

Aan boord

Tijdens de vaartocht is bar en keuken geopend.

Wegens de enorme belangstelling voor de zeehonden-safari tochten is het noodzakelijk vooraf uw tickets te reserveren.

Kinderwagens

Kinderwagens kunnen aan boord mee, bij voorkeur een inklapbare wagen. Het is mogelijk dat de bemanning u verzoekt de kinderwagen in te klappen en in de garderobe te plaatsen.  Voor kleine kinderen is het gebruik van een draagzak aan te raden

Bij reservering graag het totaal aantal passagiers opgeven, ook  kinderen beneden 3 jaar tellen mee voor onze passagierslijst. Vol =Vol

Wegens de enorme belangstelling voor de zeehonden-safari tochten is het noodzakelijk vooraf uw tickets te reserveren.

Tijdens de vaartocht is bar en keuken geopend. Wegens de enorme belangstelling voor de zeehonden-safari tochten is het noodzakelijk vooraf uw tickets te reserveren.

Het is verstandig tijdig naar Sint-Annaland te komen, parkeren gratis bij de boot. De boot is 30 minuten voor afvaart geopend.


De boot vertrekt op tijd, indien u 5 minuten voor afvaart niet aanwezig bent, behouden wij het recht de door u gereserveerde tickets aan wachtende gasten aan te bieden.Sint-Annaland

Datum en tijd:

 • ma 22 apr 2019, 13:00 uur
 • do 25 apr 2019, 14:45 uur
 • do 30 mei 2019, 16:00 uur
 • ma 10 jun 2019, 13:00 uur
 • zo 16 jun 2019, 11:00 uur
 • wo 03 jul 2019, 12:00 uur
 • do 11 jul 2019, 13:30 uur
 • wo 17 jul 2019, 12:30 uur
 • wo 31 jul 2019, 11:00 uur
 • wo 07 aug 2019, 12:00 uur
 • wo 14 aug 2019, 11:00 uur
 • wo 28 aug 2019, 09:30 uur

Kosten: Kinderen t/m 3 jaar gratis Kinderen 4 t/m 11 jaar € 10,– vanaf 12 jaar € 14,–

Inlichtingen: Frisia Rondvaarten - www.frisiarondvaarten.nl

Organisatie: Frisia Rondvaarten

Aanmelden: Ja, via www.frisiarondvaarten.nl

Terug naar overzicht