Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Zeehondensafari vanuit Sint-Annaland

We vertrekken we voor een vaartocht naar de zeehonden vanuit Sint-Annaland. Deze vaartocht zal gegidst worden door de kapitein. De kapitein heeft een cursus Gastheerschap Oosterschelde gevolgd.


We vertrekken vanuit St-Annaland, en varen via de Krabbenkreek het nationaal park de Oosterschelde op. De Krabbenkreek is een schitterend natuurgebied waar bij eb, de schorren en slikken droog vallen. Dit gebied wordt gezien als een wegrestaurant voor vele vogels. Regelmatig wordt hier ook de lepelaar gesignaleerd.


Door de stroming van de Oosterschelde zijn er diepe putten ontstaan onder het wateroppervlak/ In deze diepe putten zien we regelmatig vinnetjes van Bruinvissen boven komen   (Nederlandse Dolfijn)


We varen niet onder de Zeelandbrug door, maar we zien hem wel heel mooi liggen. Bij de  zandbank waar we de zeehonden kunnen zien, vragen we gepaste stilte, zodat we ze op ongeveer 50 meter kunnen naderen.  Te veel geluid veroorzaakt onrust bij de groep zeehonden.


Aan boord zijn 25 verrekijkers beschikbaar, dit is een extra service, ze zijn niet vooraf te reserveren. U kunt de zeehonden zonder verrekijker goed zien, Wilt u zeker zijn van een verrekijker, is het verstandig zelf een exemplaar mee te nemen. Zeehonden kunnen we niet garanderen, maar uit ervaring weten we dat we in 98% van de vaartochten zeehonden zien.


Tijdens de vaartocht is bar en keuken geopend. Wegens de enorme belangstelling voor de zeehonden-safari tochten is het noodzakelijk vooraf uw tickets te reserveren.


Het is verstandig tijdig naar Sint-Annaland te komen, parkeren gratis bij de boot. De boot is 30 minuten voor afvaart geopend.


De boot vertrekt op tijd, indien u 5 minuten voor afvaart niet aanwezig bent, behouden wij het recht de door u gereserveerde tickets aan wachtende gasten aan te bieden.


Vol = Vol


Aanmelden kan via hier!


Boulevard / Havenweg, 4697 RL te Sint-Annaland

Datum en tijd:

    Kosten: Kinderen t/m 3 jaar gratis Kinderen 4 t/m 11 jaar € 10,– vanaf 12 jaar € 14,–

    Inlichtingen: www.frisiarondvaarten.nl info@frisiarondvaarten.nl 06-53470330

    Organisatie: Frisia Rondvaarten

    Aanmelden: Ja, via bovenstaande link naar website Frisia Rond

    Terug naar overzicht