Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Wierenwandeling plus

Faelweg 5 Vrouwenpolder

Langs de laagwaterlijn kuieren, uitleg krijgen over al het moois wat daar groeit en dit afronden met wat lekkere biologische en vegetarische zoete en hartige wierenhapjes?


Deze excursie duurt wat langer dan onze regulieren Wierenwandeling maar de PLUS zit hem in de afronding met een uitgebreide proeverij. En dan weer niet zo uitgebreid als bij onze Smaaksafari waar we met z'n allen aan de kook gaan. Je gaat dus niet met een volle buik naar huis. Wel met een blije buik ;-)


Bereid je voor!

- Neem laarzen mee of als je die niet hebt, dan volstaan (in de zomer) schoenen die nat (zout) mogen worden en je voeten beschermen tegen scherpe oesters. We lopen max. 400 m.

- Zorg dat je bestand bent tegen de weersomstandigheden! Neem winddichte kleding en zonnebrand en op koude dagen teveel kleding mee. We staan meestal vol in de (koude) wind op deze 

   locatie.

- Check van te voren de locatie. Wij hebben op het laatste moment geen tijd om je via de telefoon naar de goede plek te loodsen ;-)

- Graag bij aanmelding laten weten als je vegan bent.


Groepen

Voor groepen organiseren we op maat. Neem contact op met info@wildwier.nl


Privacy & PR

Voor Pr-doeleinden maken we soms foto's of korte video's. Mocht je niet in beeld willen komen, laat ons dat dan even weten via de e-mail.


Wetgeving

Het is in Zeeland niet toegestaan om zeewier te snijden.

WildWier heeft hiervoor een vergunning.


Einde noordoostelijke havendam van Vluchthaven op eiland Neeltje Jans. Dat is de haven ten westen van het Topshuis. (grote vierkante gebouw van Rijkswaterstaat)

Datum en tijd:

  • zo 10 mei 2020, 10:30 uur
  • za 30 mei 2020, 14:30 uur
  • za 27 jun 2020, 13:00 uur
  • za 22 aug 2020, 10:30 uur

Kosten: € 38,-- p.p. Graag voor aanvang (min. 24 uur) overmaken naar NL41ASNB 0781 2530 71 t.n.v. WildWier met vermelding van naam en datum excursie.

Inlichtingen: info@wildwier.nl Of telefonisch Guido 06-20526380 of Ellen 06-20337361

Organisatie: WildWier

Aanmelden: Ja, verplicht. Info@wildwier.nl o.v.v. naam en tel

Terug naar overzicht