Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Wemeldinge Wandel Week

Noordelijke achterweg 62 Wemeldinge

Van 8 tot 13 juli zal de eerste Wemeldinge Wandel Week worden gehouden. Elke dag zullen we rond 9.00 uur een mooie wandeling bekend maken rond Wemeldinge met speciale stops o.a. langs en door Nationaal Park Oosterschelde.


Het leukst is het om deze week ook in Wemeldinge te verblijven. Ons hotel wordt een speciaal wandelhotel, met extra gezond ontbijt, veel groente en fruitsapjes. U kunt elke dag een lunchpakket meenemen vanuit het hotel.


De wandelingen zijn individueel te doen met uw eigen gezelschap en op uw eigen tempo. Bij voldoende animo zullen ook gezamenlijke starttijdstippen worden afgegeven, zodat u met een groepje kunt lopen.


De kosten per wandeling zijn € 5,-- voor de wandeling en een glaasje drinken achteraf.

Lunchpakket kost € 12,50 extra.


Als u in het hotel overnacht is er een speciaal arrangement, waarbij u een overnachting, ontbijt, lunchpakket, wandeling, drankje en diner krijgt voor € 79,-- p.p.p.n. (op basis van tweepersoonskamer) Kamer voor alleen gebruik komt op € 20,-- p.n. extra.


Wemeldinge, start willekeurig op de dag. Route vanaf 9.00 uur bekend

Datum en tijd:

    Kosten: Wandeling € 5,-- Lunchpakket € 12,50 Hotelarrangement € 79,-- p.p.p.n. op basis van tweepersoonskamer eenpersoonskamer € 20,-- p.n. extra

    Inlichtingen: info@hotelwemeldinge.nl Tel.nr. 0113-621551

    Organisatie: Hotel Wemeldinge

    Aanmelden:

    Terug naar overzicht