Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Wandeling in de inlagen van Noord-Beveland

Keihoogteweg 4 (t.h.v.) Wissenkerke

Inlagen zijn typisch Zeeuwse landschapselementen. Op een plaats waar men een dijkdoorbraak voorzag, werd landinwaarts een reservedijk aangelegd. Het gebied tussen de zeedijk en de reservedijk heet een inlaag.


Tijdens deze 2,5 uur durende wandelexcursie neemt een ervaren gids je mee langs de prachtige inlagen van Noord-Beveland.
De gids vertelt je niet alleen over het ontstaan van deze inlagen, maar ook over de verschillende plant- en diersoorten die in dit gebied leven. Onderweg neem je ook een kijkje bij de vogelkijkhut. Neem dus je verrekijker mee!


Tip: het dragen van comfortabel zittende wandelschoenen is aan te raden.


Let op: honden zijn tijdens de excursie niet toegestaan.


Startpunt
Bij het entreepunt aan de Keihoogteweg, tegenover Keihoogteweg 2, Wissenkerke. Deze weg gaat vanuit Wissenkerke richting de Oosterscheldedijk. Er staat een picknickbank en informatiepanelen van Nationaal Park Oosterschelde.

Aanmelden


t.h.v. Keihoogteweg 4, Wissenkerke

Datum en tijd:

    Kosten: Volwassenen: € 5,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,50- p.p. Dit bedrag graag contant en gepast betalen aan de gids. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar.

    Inlichtingen: www.hetzeeuwselandschap.nl

    Organisatie: Het Zeeuws Landschap

    Aanmelden: Ja, verplicht via website

    Terug naar overzicht