Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Wandeling door het openluchtmuseum de Yerseke Moer

Reeweg Yerseke

Het weidegebied van de Yerseke Moer wordt wel het openluchtmuseum van Zeeland genoemd. Sporen van natuur en cultuur van de laatste 2000 jaar worden weerspiegeld in een bijzondere flora en fauna. In de winterperiode overwinteren hier duizenden ganzen, wat een bijzonder spektakel is.
Tijdens deze 2,5 uur durende wandelexcursie neemt onze gids, die dit gebied kent als geen ander, je mee door dit bijzondere museum.


Tip: het dragen van comfortabel zittende wandelschoenen is aan te raden


Let op: honden zijn in dit gebied niet toegestaan.


Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk via website Het Zeeuwse Landschap.

Startpunt
We starten bij het werkschuurtje aan de Reeweg. Vanaf de Kanaalweg, die langs Vlake komt, de 2e weg rechts, Schelvrijwegeling. De eerste weg rechts is de Reeweg.

Kosten
Volwassenen: € 5,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,50- p.p. Deze bijdrage moet contant en gepast betaald worden bij de gids ter plekke.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar.


het werkschuurtje aan de Reeweg. Vanaf de Kanaalweg, die langs Vlake komt, de 2e weg rechts, Schelvrijwegeling. De eerste weg rechts is de Reeweg.14.00 uur

Datum en tijd:

  • za 10 sep 2022, 14:00 uur

Kosten: Volwassenen: € 5,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,50- p.p. Deze bijdrage moet contant en gepast betaald worden bij de gids ter plekke. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar.

Inlichtingen: Stichting Het Zeeuwse Landschap Tel.nr. 0113-569110 info@hetzeeuwselandschap.nl

Organisatie: Het Zeeuwse Landschap

Aanmelden: Ja, verplicht

Terug naar overzicht