Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Streekproductenveiling via de veilingklok

Langeweg 11 4697 RE Sint-Annaland

Koop je streekproducten via de veilingklok

Op het Zeeuwse eiland Tholen kan je streekproducten bij afslag kopen bij de enige Zeeuwse streekproductenveiling. Seizoen(streek)boodschappen,
puur en lekker en vanuit de streek.

In de enige aardappelveiling van Nederland

Sinds 1887 wordt er in Nederland geveild bij afslag. In Sint-Annaland op het eiland Tholen staat de enige aardappelveiling van Nederland. Hier kopen iedere dag van de week handelaren hun producten via het ‘veilen bij afslag’.

Voor jong en oud

De Thoolse Streekproductenveiling is er voor jong & oud. In het voorjaar en in de zomermaanden kan je op iedere woensdagochtend en -middag plaatsnemen in de authentieke bankjes van de veiling en de klok bedienen om een goede prijs af te slaan voor het streekproduct van je wensenlijstje

Heerlijke, verse Thoolse streekproduct

Producenten en leveranciers van Tholen en uit Zeeland zorgen iedere week voor verse en lekkere seizoensgroenten waaronder aardappelen, aardbeien, kersen, appels en rood fruit. Ook de zilte streekproducten zoals lamsoren en zeekraal komen aan bod. Daarnaast worden ook echte Thoolse vis, eieren, kasproducten, koekjes, Zeeuwse babbelaars, mosterd en bloemen uit de streek geveild door de veilingmeester.


Langeweg 11, Sint-Annaland

Datum en tijd:

    Kosten: Toegang is gratis. Je bepaald zelf welke prijs je voor het geveilde product wilt betalen. Vergeet geen contant geld mee te nemen want pinnen kan niet.

    Inlichtingen: info@thoolsestreekproductenveiling.nl Tel.nr. 06-22543787

    Organisatie: Thoolse Streekproducten Veiling

    Aanmelden: Groepen van meer dan 20 personen aanmelden

    Terug naar overzicht