Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Smaaksafari

Neeltje Jans Vrouwenpolder

WildWier Smaaksafari

Je weet dat vers zeewier op je bord zo enorm gezond is, maar het lijkt een brug te ver of je ervaart een drempel? 

Kom dan eens een smaaksafari doen! Deze workshop hebben we speciaal opgetuigd voor hen die flink wat méér willen dan alleen maar zeewier zien: dit gaat over aanraken, proeven en met zeewier koken. De smaaksafari is een bijzondere manier om over de drempel te stappen en te ontdekken hoe jij zeewier op je bord krijgt. Deze safari leidt je naar de wilde groei van de Noordzee, waar je met laarzen en een dosis nieuwsgierigheid de basics van zeewier wordt bijgebracht. Het wordt één grote 'proeftocht'die we besluiten met een buffet-aan-zee, made bij all-of-us.....


Bereid je voor!

- Neem laarzen mee of als je die niet hebt, schoenen die nat mogen worden (zout) en je voeten beschermen tegen scherpe oesters.

- Zorg dat je bestand bent tegen de weersomstandigheden! We staan meestal vol in de wind op deze lokatie (koud!)

- Check van te voren de lokatie. Wij hebben op het laatste moment geen tijd om je via de telefoon naar de goede plek te loodsen ;-)


Routebeschrijving:

Vanaf N57, afslag Neeltje Jans. Einde afslag linksaf (bordje Noordzeestrand). Bij de haven rechtsaf (bordje 'parkeren'). Dan na 250 meter linksaf het onverharde terrein op. Rijd door tot einde havendam bij de grote vierkante betonnen blokken. Je kunt hier prima parkeren. Er is geen sanitaire voorziening.


Verhinderd?

Laat het z.s.m. weten, zodat we nog mensen op de wachtlijst kunnen benaderen. Gun het een ander. Je bent ons geen kosten verschuldigd als je meer dan 24 uur voor aanvangstijd ons op de hoogte brengt.


 


Einde noordoostelijke havendam van Vluchthaven op eiland Neeltje Jans. Dat is de haven ten westen van het Topshuis. (grote vierkante gebouw van Rijkswaterstaat)

Datum en tijd:

  • zo 07 apr 2019, 10:00 uur
  • za 22 jun 2019, 12:00 uur
  • zo 01 sep 2019, 09:30 uur

Kosten: € 60,-- pp (inclusief onvergetelijk lunchbuffet) Graag voor aanvang (min. 24 uur) overmaken naar NL 61 ASNB 0932729851 t.n.v. WildWier met vermelding van naam en datum excursie

Inlichtingen: Informatie: info@wildwier.nl of bel 06-20526380 Aanmelden via email

Organisatie: WildWier (www.wildwier.nl)

Aanmelden: Ja, verplicht

Terug naar overzicht