Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Smaaksafari

Neeltje Jans Vrouwenpolder

Langs de laagwaterlijn kuieren, uitleg krijgen over de wierige wildheid die daar groeit en dit afronden met een zeewierwaardige maaltijd? Dan is de smaaksafari wat voor jou! Deze excursie duurt drie uur en is zowel in de middag als lunch of in de avond als avondmaal te boeken. Het behelst een zeewier soep, verschillende hapjes en zeewierzoet toe. Allemaal vegetarisch en biologisch. Na de wandeling maken we samen de tafels op en leggen de laatste hand aan de door Wildwier thuis klaargemaakte hapjes. Supergezellig.


Prijs
€58,- p.p. max aantal deelnemers: 13


Met je eigen groep
Heb je de voorkeur voor een eigen groep? Op één van bovenstaande data (mits nog vrij) of een datum naar wens (in overleg). Prijs op aanvraag.


Bereid je voor!
• Neem laarzen mee (aanbevolen), of als je die niet hebt, volstaan (alleen ‘s zomers) schoenen die nat (zout) mogen worden en je voeten beschermen tegen scherpe oesters. We lopen max 400 m.
• Check het weer en kleed je er naar (dus soms ook regenkleding)! Het is een winderige plek aan zee en meestal veel kouder dan je denkt. Neem daarom meer kleding (en winddicht) mee dan je van plan was ;-)
• Check van te voren de lokatie. Wij hebben op het laatste moment geen tijd om je via de telefoon naar de goede plek te loodsen ;-)
• Graag bij aanmelding laten weten als je vegan bent.
• Helaas kunnen er geen honden mee (behalve bij privé-groep)
• Neem een bakje mee (ca. halve liter) voor als je vers zeewier mee naar huis wilt nemen om mee te koken.


Vegan of allergiën
De gerechten zijn vegetarisch en biologisch. Vegan en of allergiën? Laat het ruim van te voren weten (bij aanmelding!)


Thuis blijven
Heb je klachten die kunnen wijzen op een vervelend virus? Blijf dan thuis, ziek goed uit. Volgende keer beter.


Betaling
Graag overmaken naar:
NL 32 TRIO 0784 8410 12 t.n.v. vof Outdoor - WildWier ovv naam en datum excursie.


Aanmelden en info
info@wildwier.nl (Laat naam, tel-nummer achter en evt. ‘vegan’).
Je bent pas aangemeld als je een bevestiging hebt ontvangen!
Telefoon (alléén indien noodzakelijk): 06 20 52 63 80


Annulering
Bij slecht weer annuleren wij de excursie en ben je uiteraard niets verschuldigd. Zelf verhinderd? Laat het z.s.m. weten. Je bent ons alleen de kosten verschuldigd als je minder dan 48 uur voor aanvangstijd ons op de hoogte brengt van je afwezigheid.


Waar - N51° 38’ 30.69”, E3° 42’ 21.61”
Einde noordoostelijke havendam van Vluchthaven op Neeltje Jans. Dat is de haven ten westen van het Topshuis (grote vierkante gebouw van Rijkswaterstaat).Je moet dus niet bij het Topshuis zelf parkeren! Op googlemaps vind je de excursielocatie van Wildwier. Je kunt er helemaal met de auto komen. 


Routebeschrijving:
Bus: lijn 133 - uitstappen Deltapark Neeltje Jans (500 m lopen). Auto: Vanaf N57, afslag Neeltje Jans. Einde afslag linksaf (bordje Noordzeestrand) tot je niet meer verder kan. Sla rechts af (bordje parkeren en cameratekentje). Rij het onverharde terrein op en rij met de bocht naar links door tot einde/punt havendam (bij de grote vierkanten betonnen blokken). Er is geen sanitaire voorziening. Je vindt ons links achter de betonnen blokken, op het strandje.


Wetgeving
Het is in Zeeland niet toegestaan om zeewier te snijden. WildWier heeft hiervoor een vergunning.


Privacy & PR
Voor PR-doeleinden maken we soms foto’s of korte video’s. Mocht je niet in beeld willen komen, laats ons dat dan even weten via de email.
 


Einde noordoostelijke havendam van Vluchthaven op eiland Neeltje Jans. Dat is de haven ten westen van het Topshuis. (grote vierkante gebouw van Rijkswaterstaat)

Datum en tijd:

    Kosten: € 58,-- pp (2,5 uur) Graag voor aanvang (min. 24 uur) overmaken naar NL 32 TRIO 0784 8410 12 t.n.v. vof Outdoor - WildWier ovv naam en datum excursie.

    Inlichtingen: Informatie: info@wildwier.nl of bel Guido 06-20526380

    Organisatie: WildWier (www.wildwier.nl)

    Aanmelden: Ja, verplicht. Info@wildwier.nl

    Terug naar overzicht