Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Mosseltour met mosselmaaltijd

Tholen

Beleef onze mosselrondvaart over NP de Oosterschelde en geniet aan boord van een mosselmaaltijd rechtstreeks uit de Oosterschelde.


Hou jij van varen en lekker eten?

Vaar dan met ons mee met onze mosseltour!


Tijdens onze mosselvaartocht varen wij over NP de Oosterschelde langs de mosselpercelen en haven van Yerseke. Jullie krijgen uitleg over de mosselcultuur.   Aan boord kunt u genieten van een mosselmaaltijd. De mosselen worden vers uit de Oosterschelde voor jullie klaargemaakt.

Lust je geen mossels dan hebben wij daar een alternatief voor.


Wil jij dit een keer meemaken? Reserveer nu een mossel rondvaart met de Zwerver 3 en leer alles over de mosselcultuur en ervaar de heerlijke smaak van verse mosselen!

 

Deze vaartocht is ook te boeken voor gezelschappen, bel of mail ons gerust voor meer informatie of kijk op onze site www.rondvaarteninzeeland.nl

.

 

De vaartochten zijn onder voorbehoud van voldoende liefhebbers, nieuwe maatregelen en weersomstandigheden. Het is ook mogelijk om met je gezelschap het volledige of een deel van het schip te huren. Vooraf reserveren is nodig omdat we maar een beperkt aantal personen meenemen.


Oesterdam Bergse Diepsluis Tholen

Datum en tijd:

  • vr 06 aug 2021, 17:00 uur
  • za 07 aug 2021, 17:00 uur
  • vr 20 aug 2021, 17:00 uur
  • za 21 aug 2021, 17:00 uur

Kosten: Kosten zijn € 37,50 pp inclusief mosselmaaltijd met friet exclusief drankjes

Inlichtingen: Reserveren kan via info@zwerver3.nl Last-minute mee? Bel ons even voor de beschikbaarheid (0031) (0)653 255 912.

Organisatie: Zwerver3

Aanmelden: Ja, verplicht

Terug naar overzicht