Aanmelden werkconferentie 'Koester de Oosterschelde'

Familie rondvaart vanuit Burghsluis

Samen uitwaaien


De Familie rondvaart is het leukste uitje voor heel het gezin. Lekker uit waaien in zeeland. Laat je verrassen door de bruinvissen en zeehonden, deze leven het gehele jaar in het grootste Nationaal park van Nederland de Oosterschelde.


Zeehonden en bruinvissen


Aan boord geeft een gids uitleg over het Nationaal park Oosterschelde. De grootste kans om zeehonden te zien is met laag water.  De tocht wordt met hoog en met laagwater gevaren. U ziet een stukje van het onderwaterleven, de Deltawerken, de Schelphoek, de Zeewierboerderij, de Plompetoren, de Zeelandbrug, de Mosselcultuur en heel veel verschillende soorten vogels. Steeds vaker treffen we bruinvissen aan!


Dertig minuten voor aanvang van de tocht kunt u aan boord om alvast een plekje te zoeken. Er zijn 30 verrekijkers, die verdeeld worden onder de passagiers. Heeft u zelf een verrekijker of een fototoestel, neem deze dan mee! U kunt prachtige foto’s maken van dit unieke stukje Zeeland.


Doeboekje

Voor de kinderen vanaf 8 jaar is er een “doeboekje” beschikbaar, zo kunnen ze spelenderwijs veel te weten komen over wat er leeft in en op de Oosterschelde.


Natje en droogje

Tijdens de vaart is de kombuis geopend.Wij hebben een menukaart met verschillende kleine gerechten. Van een kop huisgemaakte soep en diverse broodjes tot tot heerlijke gebakken mosselen of hamburger met friet.


Nieuw in ons assortiment is onze picknickmand voor meerdere personen. U krijgt een mand vol lekkere broodjes,  hartige en zoete hapjes met daarbij een kop verse koffie of thee en jus d’orange mee. Deze kunt u bij mooi weer op ons topdek opeten, zodat u niets hoeft te missen.


Bij het reserveren even aangeven dan staat het voor u klaar bij aankomst. U kunt ook de koffie en appeltaart of bolus al vooraf reserveren, wel zo makkelijk als u met een groep komt.


Wij heten u van harte welkom aan boord voor een onvergetelijke tocht.


Aanmelden via website MS Onrust
Nieuwe Havenweg 5 Burghsluis

Datum en tijd:

    Kosten: Volwassenen € 14,-- p.p. Kinderen (3-11 jaar) € 10,--

    Inlichtingen: 06-53 53 52 97 www.ms-onrust.nl

    Organisatie: MS Onrust

    Aanmelden: Ja, via www.ms-onrust.nl

    Terug naar overzicht